2013. május 4., szombat

Nagy Utazásra készen???

Ígértem Nektek egy blogbejegyzést még erre a hétre, és bár mindössze 2 órám van indulásig, tartom magam az ígéretemhez, szóval íme a bejegyzés. :-D
Abban sem vagyok biztos, hogy említettem, hogy hová is utazom, szóval kezdjük is ezzel. Floridába. Miamiba. Pontosabban Fort Lauderdale-be, de gyakorlatilag a kettő majdhogynem ugyanaz, mert nagyon közel vannak egymáshoz. 2 napot töltök majd Fort Lauderdale-ben az útitársam egyik ismerősénél, majd átmegyünk Miami-ba, ahol további 7 napot leszünk. Merthogy természetesen nem egyedül utazom ám. Egy másik magyar au pair leányzóval, aki Colorado-ban él, és korábban ugyan nem találkoztunk, de ez a kis utazás összehozott minket. :-)

A csomagolással pénteken délután még sehogy sem álltam. Ezer felé kellett rohangálnom, rengeteg dolgom volt, és azt ugyan nem mondhatom, hogy nem volt rá időm, mert ha akartam volna lett volna, és nem akarom fényezni magam, de nagyon profi csomagoló vagyok - erre 3 év kolis élet nagyon jól megtanított. :-D Szóval tudtam jól, hogy akár fél óra alatt is simán úgy össze tudok csomagolni, hogy tuti semmit nem felejtek itthon, és minden eshetőségre felkészülök.

Péntek délutáni állapot
Pénteken estefelé már elkezdtem előszedegetni a legfontosabb cuccokat

Pénteken este fél 12-kor nekiálltam a tényleges csomagolásnak, és kb fél óra alatt eljutottam idáig
Éjjel fél 1-kor az állapot 
Szombaton reggel még Bebével találkoztam egyet gyorsan, mert volt pár dolog, aminek a beszerzését bizony az utolsó utáni pillanatra hagytam, és Bebe volt olyan kedves és aranyos, hogy csatlakozott hozzám. :-) Azért pedig, mert kölcsönadta a bőröndjét és még a repjegyemet is kinyomtatta nekem óriási hálával tartozom neki. :-)
Útra készen szombaton délután


Szóval az a helyzet, hogy mostmár tényleg mindjárt indulok itthonról, teljesen készen állok az utazásara. Legalábbis a bőröndjeim be vannak csomagolva, az meg, hogy a repülésre mennyire állok készen, az majd kiderül. :-D

Mivel csak jövőhéten vasárnap (12-én) érkezem haza, addig garantáltan nem írok majd bejegyzést, de utána biztosan jön majd szuper floridás és nem utolsó sorban izgalmas és képekben gazdag bejegyzés. :-)
Szép hetet mindenkinek! ;-)

3 megjegyzés:

  1. Úúú, eszméletlen jó az a szivecskés bőröndöd! USA-ban szerezted? :)

    Nagyon jó utat neked, várjuk az izgalmas beszámolót Floridáról! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az a Bebe bőröndje, itt vette Amerikában. :)
      Köszönöm szépen, és igyekezni fogok! ;)

      Törlés
  2. Húú, nekem is kell egy olyan bőrönd! Űűűber cuki! :) :)

    VálaszTörlés