2013. április 8., hétfő

Cherry blossomos froyo

Ezt a bejegyzést drága Tesókámnak ajánlom figyelmébe, különösen mert épp ma ünnepli a 27. születésnapját, és neki szeretnék kedveskedni az egymillió virágos képemmel. :-)
Boldog Szülinapot Tesó!!! :-)

Na és akkor az események: mivel a múlthét hétköznapjairól nagyjából beszámoltam az előző 2 bejegyzésemben, így most azzal nem is húzom az időt, ugorjunk is egyből a hétvégére, az úgyis sokkal izgalmasabban telt. :-)

Szombaton találkoztam Renivel, azzal a magyar lánnyal, akivel múlt hétvégén is, aki még csak pár hete érkezett ide a környékre. Vele mentem be DC-be cherry blossomot nézni, amiről mesélni nem is igazán érdemes, mert a képek mindent elmondanak.
Háttérben a Jefferson Memorial
Cherry fák a Potomac-folyó partján
Potomac-folyó part





Embertömeg a Jefferson Memorial-nál
Thomas Jefferson
Reni strandol :-)
A folyó túlpartján (az a fehér szikla) a Martin Luther King Jr. Memorial

Élvezem a gyönyörű tavaszi időt
Magnólia fa és aranyeső




Franklin Delano Roosevelt Memorial


Emberáradat
Hát ahogy így nézem kicsit megszaladt a kezem a képfeltöltésnél, de annyira nagyon szép volt az egész - ahogyan ti is láthatjátok, hogy egy jó képet sem akartam kihagyni. :-)
A tömeg egyébként hatalmas volt, sokszor nehéz volt kerülgetni az embereket, de mindenképp megérte. Hatalmasat sétáltunk, el is fáradtunk rendesen, de szuper élmény volt az egész. Ezen a héten is szeretnék majd még visszamenni, és ismét végigjárni, mert sok fa még nem volt kinyílva, és biztos még ennél is csak még csodálatosabb lesz az egész. Szóval mondhatjuk, hogy számíthattok még egy cherry blossom-os bejegyzésre. :-)

Mikor sétáltunk visszafelé a metróhoz, megpillantottunk pár gyönyörű tulipánt is, azokról is jön most pár kép:



Vasárnap délután Bebével találkoztam, mert hetek óta nem találkoztunk már. Na jó, csak kb 2 hete, de sokkal többnek tűnt. Nem is tudom mi lesz velünk, amikor már ő hazamegy, én meg még mindig itt leszek, és esélyünk sem lesz hónapokig sem találkozni. De ilyenekre még nem is gondolok inkább, mert eléggé elszomorít a dolog.
Szóval vasárnap találkoztunk, elmentünk vacsizni egyet a szokásos helyünkre, a Panda expresszbe, ahol a szokásos menünket ettük, a narancsos csirkét. Mivel zárás előtt pár perccel értünk oda, és elég lassan is ettünk, mert volt téma bőven, amiket feltétlenül meg kellett beszélnünk, majdnem ránk zárták az éttermet. És ami még elriasztóbb, hogy majdnem belőlünk készült a másnapi narancsos csirke is. :-D Ezen legalább fél órát nevetgéltünk, főleg, miután úgy rohantunk ki az étteremből, hogy nem akarunk a másnapi orange chicken-ek lenni. :-D

A pandázás után még kifejezetten kívántunk egy kis froyo-t is, ezért elmentünk Bethesda belvárosába, a kedvenc froyo-s helyünkre, és mivel benn nem volt már hely, kinn meg még kiválóan pulcsis idő volt, leültünk egy padra, és ott ettük meg a kis froyo-inkat.
Így néz ki egy teljesen egészséges froyo :-D


Szuper jó kis hétvégém volt ismét, nagyon jól éreztem magam. De újabb hét kezdődött, és megint elindult a visszaszámlálás a következő hasonlóan szuper hétvégéig, amit már most nagyon várok. :-)
Szép hetet kívánok mindenkinek! ;)

2 megjegyzés: