2012. december 19., szerda

Boldog karácsonyt!

A karácsonyi extra kiadás következik. :-D

December 16-án elmentünk a plázába Bebével, hogy végre elkészüljön A fotó. Korábban említést tettem az áruházi Mikulásról, és Bebével feltett szándékunk volt, hogy bizony mi csináltatunk vele közös fényképet. Így hát vasárnap ebéd után szépen be is álltunk a sorba, ahol előttünk - és később utánunk is - csupa kisgyerekes családok álltak. Bebe csak ennyit mondott: "kicsit sem kínos". :-D És tényleg, elég kellemetlenül éreztük magunkat, pláne mikor végre ránk került a sor, és egyértelművé vált mindenki számára, hogy sem az előttünk, sem a mögöttünk álló kisgyerekek hozzátartozói nem vagyunk. De vettünk egy mély levegőt, és behuppantunk a Mikulás bácsi mellé, hogy gyorsan elkészüljön az a kép, és mielőbb elpárologjunk onnan. :-D
És hogy miért volt olyan fontos ez a kép? Egyrészt mert örök élmény marad a kínos sorban állás, viccelődés, és az "igazi" Mikulással való fotózkodás, illetve mert ezzel a képpel szeretnék Minden Kedves Olvasómnak Nagyon Boldog, Békés Karácsonyi Ünnepeket Kívánni! 


Ezen felül a hét nagy eseményei:
- már nem vagyok beteg - talán csak egy ici-picit
- holnap (dec. 20.) utazom New Yorkba, és ott fogok tölteni 4 napot (ezért jöttem most a karácsonyi bejegyzéssel)
- végre feldíszítettem a karácsonyfámat (vagyis a gyerekekkel feldíszítettük)
- elkészült életem első igazi mézeskalács házikója
És ha jól sejtem ennyi. :-)



(a kép azért homályos, mert rábíztam a fényképezést egy 5 éves gyerekre - nem kellett volna...)

Tudom, ez most kissé összecsapott lett, de még ezer meg egy dolgom van a holnapi utazásom kapcsán. Még egyszer mindenkinek nagyon boldog karácsonyt szeretnék kívánni, sokszor puszilok mindenkit, és igyekszem mielőbb új - kevésbé összecsapott - bejegyzéssel jelentkezni. :-)

6 megjegyzés: