2012. május 20., vasárnap

Szösszenetek

Kezdem rosszul érezni magam, amiért a héten egyetlen bejegyzést sem írtam... Csak hát az a helyzet, hogy írnék én, de nem nagyon történik semmi olyan, ami megérne egy komplett bejegyzést. Ezért most kissé össze-vissza, de leírom a hét eseményeit - persze csak szorosan a témához kapcsolódóakat. :-)

Host Anyukával a héten nem sok email-t váltottam, mert Dél-Karolinában volt konferencián. Egy hete vasárnap írtam neki, boldog anyák napját kívántam, illetve küldtem neki egy csomó képet a debreceni Mihály napi nagyvásárról. Hát attól teljesen el volt ragadtatva, nagyon  tetszettek neki a képek. :-) Aki esetleg nem ismerné, annak csak röviden: ez egy iszonyatosan nagy kirakodós vásár Debrecenben, ahol rengeteg árus van és gyakorlatilag a tűtől a repülőig bármit meg lehet kapni - de szerintem a legérdekesebb mindig a kézművesek és a sajtok utcája. Évente csak kétszer rendezik meg - értelemszerűen a Mihály napot követő hétvégén.

 Vásári forgatag  


Azért amerikai hot-dogot még itt is árultak :-)


Aztán host anyuka - fogalmam sincs milyen okból kifolyólag - de szerette volna látni a medical form-omat, vagyis azt az orvosi papírt, amit az ügynökség honlapjára kellett feltölteni jelentkezéskor, mert én nem is tudtam, de a családok azt nem láthatják, csak ha külön engedélyezem. Hát nekem nincs mit takargatnom, el is küldtem anyukának. Azon a papíron nem kellett feltüntetni, hogy be vagyok-e oltva szamárköhögés ellen, arra rákérdezett anyuka, és biztosítottam, hogy be vagyok oltva. ne aggódjon. Kb ennyit beszéltünk róla. :-)

Küldött egy képet Dél-Karolinából, mert tudja mennyire szeretem a virágokat (meg tesóm is), és ezzel akart kedveskedni nekem. 
 
Ez egy (szerinte) magnólia virág, anyukám szerint meg gardénia, de mindegy is. Szerintem tényleg nagyon kedves tőle, hogy ilyeneket (is) küld nekem. 
A héten nem skypeoltunk, gondolom a konferencia miatt is elfoglalt, meg a hazaút miatt is. Még ma írnom kell neki egy levelet, hogy jövőhéten nem leszek elérhető, mert Párizsba utazom, és ezt még nem közöltem vele. Már csak azért, hogy nehogy félreértés legyen, ha nem válaszolok neki, ha esetleg keresne.

És végül még egy bejelentés: a héten sikeresen beszereztem a repülő útra a kézipoggyászomhoz a bőröndömet. Nagyon szép, piros színű, négy kerekes. Remélem eléggé strapabíró lesz. :-)

8 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. igen, most elárultam magam :D

      Törlés
    2. Én is az vagyok, ezért kérdeztem. :) Egy volt osztálytársam volt még au-pair Amerikában, de mintha az országnak erről a feléről kevesebben mennének. De most már legalább innen is lesz egy lány. :)

      Törlés
    3. Igen, én sem tudtam más lányról a környéken. Ha szeretnéd, összefuthatunk valahol valamikor. Az email címem ki van írva, úgy megbeszélhetjük a részleteket. :-)

      Törlés
  2. Milyen bőröndöt viszel? Mármint egy nagyot meg egy kicsit, puha vagy kemény? Én is most a bőrönd, meg táska témánál filózgatok... azt hittem mindenem megvan, de ma kiderült mégsem... :D Kell még egy nagyobb bőrönd...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem tudom mennyire aktuális még a kérdés, de én majd egy nagy bőröndöt és egy legkisebb méretűt fogok vinni + laptop táska. A bőröndök nem kemény borításúak, azokról nem hallottam túl jókat, állítólag nem olyan strapabíróak. :-)

      Törlés
  3. Szia Csilla, ne haragudj hogy csak most csatlakozom, de amint láthatod a blogomból igencsak rossz vagyok ebben mostanság :D De most visszaolvastalak, és tetszik ahogy összeszedted a hivatalos oldalát a dolognak. Most már legalább van kihez átirányítanom (Vivin és Csillin kívül) másokat ha engem zaklatnának haha :D
    És nekem nagyon szimpatikus a családod, nem hiszem hogy gondok lennének majd, úgy hogy amiatt sem kell aggódnod. Főleg hogy ahogy olvastam hasonló a felfogásunk és te is inkább problémamegoldó típusnak tűnsz és fel vagy készülve hogy konfliktus bárhol bárkivel adódhat :) Alig várom hogy csatlakozz, és kicsit már sajnálom hogy az én host családom már nem DC-ben lakik :/ :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Szilvi!
      Köszönöm, hogy Te is olvasol, és remélem majd kinn összefutunk valahol valamikor! :-)
      puszi

      Törlés