2013. augusztus 2., péntek

Holiday in Beach Haven (part 2)

Ha az előző bejegyzésemben nem lett volna elegendő kép az óceánról meg egyéb nyaralásos dologról, akkor hát itt az újabb felvonás - csak hogy lássátok, hogy elég jól, és jelenleg nem is annyira stresszesen telnek az utolsó napjaim a családdal. :-)





Csodás naplemente ismét :-) 

Végre rólam is készült kép az óceán parton :-)


A mai (pénteki) nap csúcspontja egy közeli világítótorony felkeresése volt. Tavaly már volt ott apuka a gyerekekkel, de én és anyuka nagyon kíváncsiak voltunk rá, így mindannyian kocsiba ültünk, és elmentünk a sziget végén lévő világítótoronyhoz. Előtte azért még megálltunk ebédelni egy nagyon amerikai "diner"-nél, ami - számomra eléggé érthetetlen okból kifolyólag - elég híres hely, mert valami reality show-ban benne volt (youtube link a show-ról itt). Tipikus amerikai étterem egyébként, ami nagyon menő lehetett mondjuk úgy a 70-es években. A lényeg igazából annyi, hogy a kaja elég jó volt, jól laktunk, és bőven volt energiánk a kiadós ebéd után megmászni a világítótornyot. :-)

217 lépcsőfok a torony tetejéig

A kilátás olyannyira szép volt, hogy miután megmásztuk egyszer a 217 lépcsőfokot családostól, a kisebbik gyerekemmel még egyszer megtettem ugyanezt, mert ennyire menők vagyunk, és mert ezzel kiérdemeltem az év au paier-e díjat. :-D





Sajnos olyan képem nincs, amin csak én lennék a világítótoronnyal, csak a gyerekekkel készült ott rólam kép, de azokat sajnos nem tehetem közé. Azért remélem ennyivel is megelégszetek. :-)

Egyelőre ennyi. Holnap este megyünk haza, Bethesdába, de előtte még fogok készíteni még egy halom óceános képet, amit nyilván meg is fogok osztani Veletek, már amennyiben még nincs nagyon elegetek belőle. :-D

4 megjegyzés:

  1. Látod Csilla, hogy röpül az idő, Bebéék már DC-ben várnak rád :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen-igen, már nagyon várom, hogy találkozzunk :)

      Törlés
  2. Csodaszép képek, mint mindig!:) :-*

    VálaszTörlés