2012. július 5., csütörtök

Amikor a futár csenget

Juhéjjjj! Megérkezett a vízumom! :-)
Igazából még tegnap délután, csak ahogy az lenni szokott, megint a lehető legrosszabbkor érkezett a futár... Hangulatilag a béka feneke alatt voltam két méterrel elásva, ennek pedig annyi az oka, hogy épp egy olyan könyvet olvastam, amiben az ifjú házaspár férfi tagja autóbalesetben meghal, és a nő szenvedéseiről szól a könyv. Engem eléggé érzékenyen érint ez a téma, így aztán végig bőgtem a könyvet - na most aztán azt is elárultam magamról milyen kis érzékeny lelkű vagyok. :-D
Na de a lényegre térve, a futár épp akkor csengetett be, mikor a leginkább sírtam, így hirtelen azt sem tudtam mit csináljak. Rohantam arcot mosni, de nem sokat segített a helyzeten, úgyhogy kénytelen voltam óriási duzzadt vörös szemekkel ajtót nyitni. (Remélem nem néztem ki drogosnak... :-D )

Aztán szépen átvettem a hihetetlen apró méretű kis csomagocskát - ezért kellett 2000 Ft-ot kifizetni???? -, de alig bírtam aláírni az átvételről a papírt, annyira reszketett még a kezem. (hm... tuti drogosnak hitt :-D ) Aztán kinyitottam a csomagot, és elszörnyedve láttam meg, hogy mit műveltek az útlevelemmel: az még oké, hogy beleragasztották a vízumot, de odakapcsozták az utolsó oldalra egy borítékba a DS-2019-es nyomtatványt, amit totál összegyűrtek. És még az útlevelemet is kilyukasztották a kapcsozással! Hát erre totál nem számítottam...  És eléggé rossz néven veszem. Nem értem miért nem lehetett valamivel nagyobb csomagolásba tenni az útlevelemet meg azt a pár papírt, lehetőleg úgy, hogy semmi ne gyűrődjön, és ne lyukadjon ki...

Tudom-tudom, óriási problémák ezek, elnézést ha valakit untattam ezzel. :-D Azt hiszem visszatérek a sírós könyvemhez - ma úgysem várok futárt. :-D

5 megjegyzés:

  1. Hahó!

    Most akadtam rá a blogodra, gyorsan szépen végig is olvastam, és lejtettem egy gyors örömtáncot a szobámban, mikor láttam, hogy Bethesdába készülsz. Nagyon helyes, Bethesda egy nagyon jó hely :)

    Hogy a kommentnek a bejegyzéshez is legyen köze, nekem is elcsúfították a drága útlevelem, de a DS-akármiizé papírt majd úgyis ki kell venni belőle, és szinte nem is fog látszódni a nyoma. :)

    Pusz:
    Bebe

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Bebe!
      Már én is fel akartam venni veled a kapcsolatot, hűségesen olvasom a blogodat. :))
      Esetleg ha van egy kis időd, írnál egy emailt? Csak ha van kedved megismerkedni. :)
      puszi

      Törlés
  2. Szia Csilla!

    Nekem is kilyukasztották, nekem is belekapcsozták a gyűrött DS papírt, nekem is 2000 Ft-ba került és sorolhatnám, de ezzel ne törődj, a lényeg, hogy már a kezedben tartod a vízumot! ;-)

    VálaszTörlés
  3. a vizum sajna mindenkinel igy van, de usse kavics, ennyit meger a dolog, hidd el! :)

    VálaszTörlés
  4. Azóta már én sem bosszankodom miatta, sikerül úgy leszedni a borítékot, hogy alig látszik valami az útlevelemen, de valóban az a lényeg, hogy végre megvan a vízum is. :)

    VálaszTörlés